Nagelstudio

Bij Nagelstudio Nails From Flower kun je terecht voor verschillende behandelingen. Ik ben een gecertificeerde allround nagelstyliste. We kijken samen wat je graag wilt zodat je tevreden de salon verlaat. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Je kunt bij mij terecht voor:  BIAB en RIAB, kunstnagels (acrylgel en gel) op zowel handen en voeten,  bruidsnagels, gelpolish, nailart, Naildesign en (spa)manicure.

Natuurlijk krijg je bij mij meteen advies hoe je je kunstnagels of je natuurlijke nagels moet verzorgen.

Verder kun je bij mij  ook terecht voor wimperlifting waarbij de natuurlijke wimpers voor 6-8 weken mooi gekruld blijven. Hiervoor moet even apart een afspraak gemaakt worden.

Daarnaast blijf ik cursussen volgen om steeds weer nieuwe technieken en behandelingen te leren.

Tot ziens bij Nails From Flower.

Acrylgel / gel

BIAB / RIAB

GELPOLISH

MANICURE

Acrylgel / gel

Acrylgel is een combinatie van acrylpoeder en gel. Het product oogt als een pasta maar is lichter, sterker en gemakkelijker aan te brengen dan acryl. De hechting is heel goed zodat er minder snel lifting optreedt. Acrylgel wordt uitgehard in een UV-LED lamp. Je hoeft het product minder te vijlen omdat je het al boetserend goed op de nagel kunt zetten.

Gel is een vloeibare substantie waarmee je hele mooie natuurlijke nagels kunt maken. Met dit product kun je ook nagels verlengen of verstevigen. Er zijn verschillende gels maar de meest gebruikte is de buildergel waarmee je een nagel kunt opbouwen en verstevigen. Ook gel wordt na modellering uitgehard in een UV-LED lamp.

Opleiding allround nagelstyling
Opleiding allround nagelstyling

BIAB / RIAB

BIAB is een builder gel in een flesje met een zelfnivellerende consistentie en een zachtroze kleur. RIAB is een rubbergel in een flesje. 

De BIAB heet bij Mistero Milano: Fast Gel. Deze zijn speciaal ontworpen om Natural Nail (NN) Treatments mee uit te voeren, maar je kan er ook korte verlengingen mee maken en snelle bijwerkingen mee uitvoeren. De gels zijn te gebruiken bij de no-filing techniek en zo bespaar je dus enorm veel tijd uit tijdens de behandeling.

We raden aan om onder de Fast Gel nog een primer zoals de Delicato en een base base coat zoals de Expert of Flexi Base aan te brengen. De soak-off formule maakt het je dan weer het verwijderen eenvoudig, de gel kan je namelijk verwijderen met een remover.

FAST GELS = behandelingstijd verkorten en makkelijker werken!

GELPOLISH

Wilt u geen kunstnagels maar wel een versteviging voor uw eigen nagels? Dan kan gelpolish een uitkomst bieden. Gelpolish wordt, nadat de nagels ook schoon en ruw gemaakt zijn, uitgehard onder een UV  ledlamp. Deze lak blijft op een natuurlijke nagel minstens 3-4 weken. Er is keuze uit meerdere kleuren. Regelmatig komen er nieuwe kleuren bij. 

Als basiscoat gebruik ik rubbergel zodat gellak klanten vaak pas na 3-4  weken terug komen om uitgroei bij te werken.

Gelpolish is dus een perfecte manier om toch makkelijk goed voor de dag te komen.

Gelpolish
opleiding acrylgel acryl en gel

MANICURE

Wil je je nagels mooi verzorgen maar geen kunstnagels? Dan is een manicure behandeling iets voor jou. Bij een manicure worden de nagelriemen verzorgd en de nagels in model gevijld.  Ook kun je kiezen voor een Spa Manicure waarbij je handen ook een scrub en een masker en als afsluiting een handmassage krijgen.

Een manicure is geschikt voor iedereen; of je nu mooie nagels of probleemnagels hebt. Een manicure is zeker een start naar mooie en gezonde nagels.

Gallery

Ik kom nu al weer een tijdje bij Funda wat betreft mijn nagels. Dit bevalt ontzettend goed. Ze is goed in haar vak, heeft vaak leuke ideeën. Ik kom er graag, er hangt een gezellig sfeer.

Janneke Breedveld

Fijne, persoonlijke benadering. Ze werkt schoon en hygiënisch. Funda denkt mee en is creatief. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Ik kom er graag.

Mariska Smoes

Gel nagels worden perfect en professioneel aangebracht en blijven minimaal 4 tot 5 weken intact. Ik krijg veel complimenten over mijn nagels. Daarnaast word ik gastvrij onthaald en is er tijd voor een praatje en een kopje koffie/thee

Ellen van der Heijden

Contactgegevens

NFF Nails
Mariaplein 4
5503 DA Veldhoven

Mobiel: +31 6-28353997

Email: info@nffnails.nl

KvK: 69418020

Btw nr: NL 001683726 B73

Algemene voorwaarden

Openingstijden

Nagelstudio:
Di: 10.00-17.00 & 19.00-21.00
Woe: 10.00-17.00 & 19.00-21.00
Do: 10.00-17.00
Vrij: 10.00-17.00
Zat: 10.00-17.00

Opleidingen:
Ma: 19.00-22.00
Do: 19.00-22.00