FUNDA TIRYAKI

 Allround nagelstyliste & docent nagelstyling

Mijn naam is Funda Tiryaki en ik ben 51 lentes jong. Ik heb een zoon (Stan) van 23 en een dochter (Merel) van 21 jaar en een lieve golden retriever Bailey. Ik ben thuis opgegroeid met 2 culturen; mijn moeder is Nederlands en mijn vader is  van Turkse afkomst. Vandaar mijn “moeilijke” naam 😉

Ik hou van schilderen, shoppen, uit eten gaan, zon, zee, strand, wandelen in de natuur, edelstenen, terrasje pakken, bioscoop bezoeken. Maar vooral creatief met nagels bezig zijn.

Na 30 jaar voor de klas gestaan te hebben in het basisonderwijs, heb ik nu volledig voor het mooie vak van de nagelstyling gekozen. In 2017 heb ik al mijn certificaten gehaald. Ik werkte maar een aantal uren in de salon omdat ik ook nog voor de klas stond. Maar gaandeweg de jaren ging ik steeds meer uren in de salon werken en minderde ik de dagen op school. Dit jaar heb ik het onderwijs helemaal vaarwel gezegd en concentreer ik me nog alleen op mijn bedrijf. Hoe mooi is het om van je passie je werk te maken?

 

over NFF

De naam NFF komt van Nails From Flower. Funda (spreek uit als Foenda) is een Turkse naam en is een bloem. Vandaar de naam Nails From Flower.

Naast dat ik een eigen nagelstudio heb ben ik ook verkooppunt van het mooie merk Mistero Milano. Zij hebben alles op het gebied van nagelstyling voor zowel de beginnende als de gevorderde nagelstyliste. In onze webshop worden alle producten van Mistero Milano verkocht.

Verder geef ik ook lessen aan  toekomstige nagelstylisten of geef ik workshops aan iedereen die meer wil weten over nagelstyling. Iedereen is welkom en je hebt er geen vooropleiding voor nodig. Of je nu echt een nagelstudio wilt beginnen of je wilt gewoon op een goede manier gellak zetten? Voor iedereen is er wel een opleiding, cursus of workshop. Met mijn 30 jaar aan onderwijservaring geniet ik altijd met volle teugen van deze avonden. Als ik zie hoe snel cursisten in korte tijd vorderingen maken en zij na het afronden van de opleiding met een certificaat naar huis gaan, ben ik super trots op ze. Veel van mijn cursisten hebben nu ook een goed lopende salon en scholen zich nog af en toe bij met een workshop zoals bv. nailart of de babyboom techniek. In dit vak moet je je blijven bijscholen.

Services

OPLEIDINGEN

Bij Nagelschool NFF ligt de aandacht op kwalitatief goed onderwijs. Ik haal mijn voordeel uit 30 jaar leservaring en zorg dat de cursisten met veel plezier naar de lessen komen. De lessen worden in kleine groepjes gegeven zodat ik iedereen de nodige aandacht kan geven. Naast acryl, acrylgel- en gel opleidingen worden er ook cursussen en workshops gegeven.

 

NAGELSTUDIO

In de nagelstudio ben je van harte welkom voor veel uiteenlopende behandelingen: acrylgel, gel, gellak, manicure, BIAB, RIAB, teennagels lakken, nailart, bruidsnagels, nagelbijtarrangement etc. Ik ben een allround nagelstyliste en werk met verschillende materialen zodat iedere klant tevreden de salon kan verlaten.

 

WEBSHOP

In de webshop kunt u terecht voor allerlei nagelproducten. Ik ben verkooppunt van Mistero Milano en al hun producten zijn te vinden in de webshop. Zowel de beginnende als de gevorderde nagelstyliste kan met dit merk aan de slag. Hypoallergeen, vegan en dierproefvrij. Besteld voor 12.00 uur is dezelfde dag verzonden (mits op voorraad).

 

 

Leuke en gezellige salon! Funda werkt heel secuur, je gaat met mooie nagels naar huis! Het blijft ook perfect zitten. Naast een goede styliste is Funda ook een gezellige prater, dus het is altijd een leuk uitje 😊

Elise

Ik kom nu ruim 2 jaar bij Nails from Flower/Funda en ik ben heel erg tevreden. Ik heb altijd mooie verzorgde nagels. Altijd, mooie kleuren lak, lekkere koffie en gezellige gesprekken. Sinds vandaag, als voorbereiding op het voorjaar, ook weer prachtige verzorgde teennagels.
Heel blij mee. Funda is een echte vakvrouw!

Marianne R.

Ik, fervent nagelbijter, kwam toch enigszins beschaamd binnen bij Funda. Toch stelde zij mij meteen op mijn gemak. Ze was vriendelijk, legde alles uit en nam de tijd voor mij. Ze heeft maatwerk geleverd, wat inhoudt dat ik over 2 weken terugkom voor een nabehandeling en dat zij mij nu naar huis heeft gestuurd met prachtige, korte nagels zonder felle lak. Op die manier kan ik wennen aan mijn nieuwe nagels én staan mijn (veel langere, maar nog steeds zeer korte) nagels niet in de spotlight.

Ze heeft met mij ook overlegd over de prijs, wat ik heel erg lief en attent vond! Mijn dag kan niet meer stuk. Hopelijk blijft alles zo mooi zitten de komende weken!

Cindy

Funda is echt super kundig, ze legt de stappen erg goed uit, ook haar producten zijn echt fantastisch!
Mijn nagels bleven 4 weken, wel erge uitgroei maar geen nagel lag eraf. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Tevens is het ook super leuk en gezellig om bij funda te komen! super bedankt ☺️

Leah

Contactgegevens

NFF Nails
Mariaplein 4
5503 DA Veldhoven

Mobiel: +31 6-28353997

Email: info@nffnails.nl

KvK: 69418020

Btw nr: NL 001683726 B73

Algemene voorwaarden

Openingstijden

Nagelstudio:
Di: 10.00-17.00 & 19.00-21.00
Woe: 10.00-17.00 & 19.00-21.00
Do: 10.00-17.00
Vrij: 10.00-17.00
Zat: 10.00-17.00

Opleidingen:
Ma: 19.00-22.00
Do: 19.00-22.00