Workshops

Wil je na je opleiding nagelstyling nog meer technieken leren of wil je gewoon meer leren over nagelstyling, hobbymatig of professioneel? Dan is een workshop wel iets voor jou.

NFF Nails biedt een breed scala aan workshops om je vaardigheden uit te breiden en je passie voor nagelstyling naar een hoger niveau te tillen. Of je nu wilt leren over de nieuwste nail art-technieken, geavanceerde manicure- en pedicurebehandelingen of professioneel nagelontwerp, we hebben de perfecte workshop voor jou.

We zullen je met onze expertise en ervaring begeleiden en ondersteunen tijdens elke stap van de workshop. Na het voltooien van een workshop ontvang je een certificaat om je prestaties te vieren.  Schrijf je vandaag nog in voor een inspirerende workshop bij NFF Nails.

Kijk hieronder voor meer informatie over de verschillende workshops die NFF Nails te bieden heeft.

Gellak

Biab

Riab

Nailart

Babyboom

French

 

spa manicure

spa pedicure

 

Gellak, Biab, Riab

€ 300,-  (excl. BTW) inclusief materialenpakket en certificaat

Deze workshops bestaan uit 2 lessen inclusief materialenpakket en certificaat. We werken met de producten van Mistero Milano die teven in onze webshop te koop zijn. Om een mooie strakke gellak te kunnen zetten moet je bepaalde technieken goed beheersen. Biab en Riab zijn verstevigende producten en kunnen zo of onder een gellak geplaatst worden. Voor Biab en Riab is nu heel veel vraag naar in de salons.

Opleiding allround nagelstyling
opleiding acrylgel acryl en gel

Nailart, Babyboom, French

Nailart €150 (excl. btw) inclusief materialenpakket en certificaat! – 1 lesavond

 Dit is 1 lesavond waarin verschillende technieken worden aangeleerd zoals: het schilderen van bloemen, roosjes, blaadjes etc, dierenprints, werken met spidergel, cateyenagels, glitter, nagelfolie, stickers en stempels. Een productieve les waarbij er hard gewerkt wordt en je met veel nieuwe ideeën naar huis gaat. De les is inclusief materialen en een certificaat.

Babyboomnagels met acrylgel of acryl €95,- (excl. btw) – 1 lesavond

Deze workshop bestaat uit 1 lesavond en is alleen voor diegenen die al nagelstyliste zijn en de basisvaardigheden beheersen! 

Babyboom nagels zijn 1 van de meest gevraagde nagels in de salon! Het zijn prachtige naturel nagels gemaakt met de kleuren wit en roze. Er is geen smile line aanwezig zoals je bij French Manicure ziet, maar een mooie overloop van roze op het nagelbed naar wit op de edge.

Je oefent op je eigen nagels of op een oefenhand.

De workshop is excl. de materialen maar deze kun je ook aanschaffen in onze webshop. Aan het einde van de workshop krijg je een certificaat.

 

French: €95 (excl. btw) – 1 lesavond

Bij deze workshop moet u de basiscursus nagelstyling al gevolgd hebben.

In deze workshop wordt veel aandacht besteed aan een goed opgezette French nagel. De klassieke French is de basis voor allerlei nieuwe Frenchtechnieken.

Je oefent op je eigen nagels of neemt een model mee. 

Cursus is excl. materialen! Je gebruikt je eigen producten maar er is ook een gelegenheid om bij ons de producten aan te schaffen.

Op het einde van de workshop krijg je een certificaat.

spa manicure,

spa pedicure

€ 80 (excl. btw)- 1 les

zonder materialenpakket

€ 150 (excl. btw)

met materialenpakket

Deze workshop duurt ongeveer 2-3 uur en oefen je op een model. Zijn er meer cursisten dan oefen je op elkaar.

Wat ga je doen:

  • voetenbad, nagelbadje
  • scrub
  • voetenmasker, handenmasker
  • nagels verzorgen
  • electrisch vijlen
  • nagels lakken met gellak
  • nagelriemolie
  • voetencrème of handcrème met massage als afsluiting

Deze workshop is een mooie aanvulling bij de rest van je behandelingen in de salon. Vooral in de lente- en zomermaanden is er veel vraag naar een spa pedicure- en manicure

Je maakt gebruik van de producten van Mistero Milano. Eventueel kun je deze producten nog altijd in onze winkel aanschaffen.

Aan het einde van de workshop krijg je een certificaat.

 

Opleiding allround nagelstyling

Gallery

Na mijn opleiding tot nagelstyliste heb ik bij Funda de workshop Babyboom gevolgd. Funda legt goed uit en ik vond het heel fijn dat ik privéles kreeg.

Anja

Ik ben al een tijdje nagelstyliste maar ben altijd onzeker als klanten om nailart vragen. Heb bij Funda de workshop nailart gevolgd en heb heel veel technieken bijgeleerd.

Marjan

Ik wilde voor mezelf en mijn dochter goed en mooi leren lakken met gellak. Heb de workshop gellak gekozen en daar geen spijt van gehad. Weet nu ook dat ik zeker goede producten gebruik die niet schadelijk zijn voor mijn nagels.

Willeke

Contactgegevens

NFF Nails
Mariaplein 4
5503 DA Veldhoven

Mobiel: +31 6-28353997

Email: info@nffnails.nl

KvK: 69418020

Btw nr: NL 001683726 B73

Algemene voorwaarden

Openingstijden

Nagelstudio:
Di: 10.00-17.00 & 19.00-21.00
Woe: 10.00-17.00 & 19.00-21.00
Do: 10.00-17.00
Vrij: 10.00-17.00
Zat: 10.00-17.00

Opleidingen:
Ma: 19.00-22.00
Do: 19.00-22.00